Att vara sin egen mamma.

Idag ligger jag hemma på mitt golv, i mjukiskläder och invirad i fleecefilt. Dricker te och jobbar med datorn på magen. Egentligen hade jag velat sticka in till kontoret, få min dagliga dos av kramar och kaffe. Men ibland är jag som ett uppspelt barn. Jag snurrar på i höga varv och har svårt att komma ner. Vill bara träffa folk, hitta på äventyr och jobba. Och pågrund av att jag är så jäkla känslig HSP:are så måste jag verkligen vara min egen mamma. Komma ihåg att jag är min egen chef och att jag har ansvar för mitt eget välmående. För att jag VET att jag inte mår bra av att snurra så snabbt.

Så idag sätter jag mig själv i ensamhetskarantän. Enda gången jag kommer träffa folk är på kvällens yogapass. Imorgon sticker jag till Stockholm en vecka och kommer ha högt tempo och träffa fett mycket folk. Idag är det uppladdning som gäller. Gäller att vila både innan och efter lektimmar!

20130115-141010.jpg

Promenad, långsamt jobb och yoga. Äta clean mat, dricka mycket vatten och te. Och framförallt – tystnad och ensamhet. Yep!

 

(På tal om clean mat har jag helt snöat in mig på vitkål. Strimlar och steker med salt, peppar och vitlök. NOM! Eller så slänger jag i rödlök, gröna ärtor, persilja och sallad också. FETT GOTT! )

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på ..

 
Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet h..

 
Vinteräventy

  Veckan har spenderats i Åre med skidåkning och ett fa..

 
2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM! Åh, älskar nya år...

 
Livet som entreprenör

Grejen är den här. Att vara egen företagare är slitigt. Du oroa..

 
Follow the sun

Packning utspridd på hela golvet. Bikini och tjockare kvällströ..

 
Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, ko..

 
Test: Vem är du?

Heeey loveeers! Jag har varit helt osugen på att blogga de..

 
Misslyckas mer!

Har en härlig fredag med coachklienter och nu sitter jag och ..

 
Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig "DU KAN ..