Bli SEXIGARE!

Sex säljer och vi snurrar runt i en karusell av dieter, tighta rumpor och drömkroppen på 2 veckor. Så här mycket väger kändisarna, den här smygäter och såhär tappar du snabbast vikt efter förlossningen. Hetsäta, hetsträna, hetsbanta. En klump i halsen i provrummet och en djup suck framför garderoben. Nyårslöfte och en daglig ångest framför spegeln.

Vi tittar på våra kroppar som något yttre. En farkost som inte riktigt är min. Blir arga när den blir förkyld för att vi har ju inte TID med att vara sjuka. Den är för tjock, för svag, för liten, för stor och helt snurrig. Vem säljer reservdelar och varför är du inte som jag vill ha dig?

Jag tar häftiga andetag framför spegeln i yogasalen. Svetten rinner ner för ansiktet, hjärtat dunkar ut genom bröstkorgen. 100 minuter av totalt fokus, en totalt union med kropp och själ. Och jag blir rörd. Rörd över min vackra, stolta kropp som anstränger sig att göra precis det jag ber den om. Jag är i min kropp till hundratio procent. Känner varenda muskel, varenda andetag. Det är inte jag och sen min kropp. Det är vi. Och det är oss. En enhet. Oneness med mig själv.

Jag lyssnar på visheten i min kropp. När det berättar hur jag verkligen mår. Vilka känslor som ligger lagrad i min stela nacke. Vilka drömmar jag gömt i mina höfter. Och när jag lyssnar talar den högre. Berättar vad den behöver – vad JAG behöver – för att vi ska leka lustfyllt på denna planeten. Den berättar när jag behöver vila, när jag behöver leka och när jag behöver närhet. Den berättar att jag är sugen på persilja och apelsin.

Det då jag känner mig som sexigast.
Det är då jag inte kan låta bli att le mot min egen spegelbild.
Det är då jag gör en mental high-five och älskar allt jag är.

När jag är i varenda cell.
När kroppen är jag.

Bästa samarbetet, bästa teamet.
And we’re in this together.

En reaktion på “Bli SEXIGARE!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på ..

 
Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet h..

 
Vinteräventy

  Veckan har spenderats i Åre med skidåkning och ett fa..

 
2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM! Åh, älskar nya år...

 
Livet som entreprenör

Grejen är den här. Att vara egen företagare är slitigt. Du oroa..

 
Follow the sun

Packning utspridd på hela golvet. Bikini och tjockare kvällströ..

 
Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, ko..

 
Test: Vem är du?

Heeey loveeers! Jag har varit helt osugen på att blogga de..

 
Misslyckas mer!

Har en härlig fredag med coachklienter och nu sitter jag och ..

 
Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig "DU KAN ..