Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig ”DU KAN INTE!” ibland. Den dyker upp när vi ska göra något som vi inte gjort förut och den kan få oss att ta ett steg tillbaka och sätta oss i soffan igen, återgå till gamla hjulspår. Vi kan kalla rösten för din inre kritiker, sabotören eller bara din inre jävla douchebag!

Som entreprenör är det ett måste att hela tiden pusha sig själv utanför sin comfortzone och fortsätta växa och utvecklas. Som entreprenör är det livsviktigt att inte lyssna så mycket på din inre douchebag, ta ett djupt andetag och våga göra det där som du tror att du inte kan.

Jag har i flera månader, om inte ÅR, längtat efter en person som kan klippa mina videos. Som kan filma, klippa och ljudlägga videos som jag vill producera. Att skapa INNEHÅLLET har känns megaenkelt, likså stå FRAMFÖR kameran går som en dans för mig. Filma har jag ibland fått hjälp med av min bästa Anna eller andra vänner. Men sen, sen har det tagit stopp. Detta har lett till att jag har mängder av halvfärdiga videos som tar upp utrymme på min hårddisk och inte visas för NÅGON. Tröttsamt och irriterande.

Men. Så hände något nu i veckan. Min pojkvän har börjat använda sig av ett videoredigeringsprogram bara för skoj skull och har suttit och klippt semesterfilmer och visat mig stolt. Han tjatade nördigt om hur enkelt programmet var och tillslut så satt jag där själv med min egna video och började klippa. HELVETE vad jobbigt det var första timmen. Fattade ingenting och höll på att att kasta datorn i golvet. Satt bredvid mannen i soffan och gnällde järnet. Höll på att ge upp flera gånger. Men. Efter en knapp timme började det släppa lite. Helt plötsligt började programmet göra som jag ville och TADAAA! Se och höpna. Några dagar senare hade jag mitt första egengjorda klipp klart. Jag har gjort ALLT! Kommit med idén, regisserat, filmat, klippt och strukturerat. SÅ JÄLVA STOLT.

Så lyssna inte på din inre douchebag. Den har fel.

Ta ett steg ur din comfortzone. Det är läskigt. Men fett värt det!

YouTube Preview Image

En reaktion på “Du har fel!

  1. Är alldeles för ”duktig” på att lyssna på den där jävla rösten ibland, nu ska jag istället bli bättre på att INTE lyssna på den. Tack för inspiration! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på ..

 
Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet h..

 
Vinteräventy

  Veckan har spenderats i Åre med skidåkning och ett fa..

 
2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM! Åh, älskar nya år...

 
Livet som entreprenör

Grejen är den här. Att vara egen företagare är slitigt. Du oroa..

 
Follow the sun

Packning utspridd på hela golvet. Bikini och tjockare kvällströ..

 
Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, ko..

 
Test: Vem är du?

Heeey loveeers! Jag har varit helt osugen på att blogga de..

 
Misslyckas mer!

Har en härlig fredag med coachklienter och nu sitter jag och ..

 
Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig "DU KAN ..