Test: Vem är du?


Heeey loveeers!

Jag har varit helt osugen på att blogga det senaste halvåret. Men nu tror jag allt att suget börjar komma tillbaka! Jag försöker att inte dömma mig själv och mina olika ”sug” utan följer det som känns bäst just nu. Så när inte bloggandet känns ball så tvingar jag mig inte, för då vet jag att det ändå inte blir så bra.

Om ni tycker att jag  bloggar för lite och vill ha MER inspiration av mig och min vardags så kom ihåg att jag finns på massa andra sociala medier, Instagram: @sannearonsson, Facebook, @Sanne’s Inspiration och twitter, @sannearonsson. Eller så googlar ni helt enkelt Sanne Aronsson och ser allt som kommer upp!

Men men, nog om detta, tror ju som sagt suget är tillbaka!:D

Idag sitter jag hemma i myskläder och har en lugn dag fram tills klockan 16. Då kör jag en individklient och sedan har jag två gruppcoachingar under kvällen. Gillar att jobba kvällstid SÅ mycket mer än morgon. Jag trivs med att ha det oplanerat fram till klockan 12 iallafall så om jag vill(vilket jag oftast vill) kan jag sova länge och ta lång frukost.

Så förmiddagen har mest gått åt att äta massa frulle och surfa runt och hitta inspiration till MIG SJÄLV. Som inspiratör GER jag ju ofta inspiration, men lika viktigt är det att fylla på med egen inspiration. Älskar att läsa artiklar, kolla på videoklipp och andra entreprenörers hemsidor och liv.

Dagens inspiration fick jag från ett personlighetstest jag gjort flera gånger förut men lite glömt av, så jag gjorde det igen. Myers-Briggs är ett välkänt personlighetstest som är kul att göra. Speciellt när det finns sådana här fina bilder och karaktärer att inspireras vidare av! Jag är ENFP  ”The Inspirer” Arwen. Här kan du göra ett eget myers-briggs test och sen kan du kolla på denna bilden vem du är mest lik. Posta gärna under inlägget också så jag får veta vilka ni är:D

2 reaktion på “Test: Vem är du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på ..

 
Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet h..

 
Vinteräventy

  Veckan har spenderats i Åre med skidåkning och ett fa..

 
2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM! Åh, älskar nya år...

 
Livet som entreprenör

Grejen är den här. Att vara egen företagare är slitigt. Du oroa..

 
Follow the sun

Packning utspridd på hela golvet. Bikini och tjockare kvällströ..

 
Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, ko..

 
Test: Vem är du?

Heeey loveeers! Jag har varit helt osugen på att blogga de..

 
Misslyckas mer!

Har en härlig fredag med coachklienter och nu sitter jag och ..

 
Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig "DU KAN ..