Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, konstiga nya rörelsemönster med tyngder över huvudet och djupa squats. Jag har gått och förälskat mig i en ny idrott – Crossfit. Har precis gått klart deras nybörjarkurs sk ”On-Ramp” och känner mig nöjd över att ha lärt mig fett mycket ny teknik. Crossfit är härligt sektigt och utvecklingen går snabbt. Känner hur min kropp blir starkare för varje pass. Det är jättemycket kärlek, pepp och underbar respekt till rätt teknik i lokalerna och det får mig att vilja komma tillbaka. Lämna resten av världen utanför och koncentrera sig på att få musklerna att förstå rörelsen jag försöker utföra. Och känna suget i magen när tekniken sitter.
YouTube Preview Image
Crossfit-världen är nördig, vänlig och stark. Så länge du gör ditt bästa så är du alltid välkommen med öppna armar även om du är 100 ggr svagare än resten av gänget.

Ja, jag har en crush.

Och fan vad stark jag kommer bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på ..

 
Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet h..

 
Vinteräventy

  Veckan har spenderats i Åre med skidåkning och ett fa..

 
2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM! Åh, älskar nya år...

 
Livet som entreprenör

Grejen är den här. Att vara egen företagare är slitigt. Du oroa..

 
Follow the sun

Packning utspridd på hela golvet. Bikini och tjockare kvällströ..

 
Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, ko..

 
Test: Vem är du?

Heeey loveeers! Jag har varit helt osugen på att blogga de..

 
Misslyckas mer!

Har en härlig fredag med coachklienter och nu sitter jag och ..

 
Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig "DU KAN ..