2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM!

Åh, älskar nya år. Så fullt av förhoppningar, motivation och längtan. Älskar att skriva listor med mål och intentioner för året. Fundera, tänka och besluta. Släppa taget om gammalt skit och bara omfamna allt det nya. Nystart!

På nyårsafton tog jag ett långt bad och gick igenom allt som har hänt 2013, vad jag har lärt mig, vad jag släpper taget om och vad jag tar med mig. Så himla skönt att vända alla motgångar till lärdomar och låta de känslorna jag inte längre vill behålla rinna ut med badvattnet.

Så nu har jag i ett nytt tomt anteckningsblock börjar med mina nya listor, nya mål, nya drömmar. Älsk, älsk, älsk. När drömmarna är på plats börjar jag kika på vad jag kan göra redan nu för att ta mig mot dessa mål – vilka delmål jag behöver/vill klara av.

På min FB-page Sanne’s Inspiration skriver jag små korta motiverande texter. Eftersom jag har som mål och längtan att jobba internationellt skriver jag där på engelska. Är ett bra sätt att skriva kreativt på engelska men helt utan press. Såhär ser dagens inlägg ut!


Woah! Lovers! There’s a beautiful brand new year in front of us. EXCITING! And I won’t nag but hey, if you haven’t written down new resolutions, goals or intentions for the year to come: IT’S TIME! Slip into something comfortable, pour yourself a glass of wine, put on some jazzy jazz and have datenight with yourself and your DREAMS. A big white paper and some color pens is all you need. Write down everything you’re longing for to happen in year 2014. Have fun, enjoy and get to know those dreams of yours!

Love and light 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på ..

 
Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet h..

 
Vinteräventy

  Veckan har spenderats i Åre med skidåkning och ett fa..

 
2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM! Åh, älskar nya år...

 
Livet som entreprenör

Grejen är den här. Att vara egen företagare är slitigt. Du oroa..

 
Follow the sun

Packning utspridd på hela golvet. Bikini och tjockare kvällströ..

 
Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, ko..

 
Test: Vem är du?

Heeey loveeers! Jag har varit helt osugen på att blogga de..

 
Misslyckas mer!

Har en härlig fredag med coachklienter och nu sitter jag och ..

 
Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig "DU KAN ..