Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet har redan börjat lätta. Vet ni varför? Jo, för jag och min pojkvän har ÄNTLIGEN bokat resa till San Francisco! Den 2 mars sticker vi och sen spenderar vi 3 månader på kaliforniakusten. Så. Jävla. Nöjd.

Jag drar ner företagandet på sparlåga och kommer plugga engelska på distans från ett universitet här i Sverige och ska bara fokusera på mig, mig, mig. Se till att få inspiration, energi och träffa massa nya spännande människor. Min pojkvän är också entreprenör och planen är att hans bolag ska etablera sig på amerikanska marknaden så han kommer jobba på som vanligt. (Så jävla lyxigt att ha pojkvän som också är entreprenör och vill resa!)

Jag utbildade mig till coach i Kalifornien för 3 år sedan, i San Diego, och har sedan dess längtat tillbaka. Känns som att San Francisco kan bli riktigt, riktigt bra.

                                      San Diego, Ocean Beach 

5 reaktion på “Lämnar Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på ..

 
Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet h..

 
Vinteräventy

  Veckan har spenderats i Åre med skidåkning och ett fa..

 
2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM! Åh, älskar nya år...

 
Livet som entreprenör

Grejen är den här. Att vara egen företagare är slitigt. Du oroa..

 
Follow the sun

Packning utspridd på hela golvet. Bikini och tjockare kvällströ..

 
Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, ko..

 
Test: Vem är du?

Heeey loveeers! Jag har varit helt osugen på att blogga de..

 
Misslyckas mer!

Har en härlig fredag med coachklienter och nu sitter jag och ..

 
Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig "DU KAN ..