Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på distans och jobbar med att komma i fas med alla olika kurser som går parallellt, fixa med kurslitteratur, synka scheman och samtidigt faktiskt plugga. Kultur, litteratur, grammatik och skriftlig språkfärdighet. Högt tempo med en gång. Samtidigt har jag fortfarande mitt eget företagande vilket inte helt är ihop synkat ännu. Så förra veckan var hektisk med massa plugg och sedan var jag i Kalmar och föreläste i slutet av veckan.

Föreläste för en grupp unga driftiga kvinnor på Linneuniversitetet vilket var riktigt kul. YLB – Young Ladies in Business är ett härligt nätverk jag föreläst för tidigare. Älskar att kunna dela med mig av bra verktyg och se hur det börjar glittra i ögonen på människorna jag föreläser för. Blir mycket restid fram och tillbaka men spenderade natten på ett fint hotell i centrala Kalmar och fick en god frukostbuffé vilket gjorde det hela lättare. En extra fin sak var att under kvällen så kom hotellpersonal, knackade på dörren och levererade en chokladask från YLB. Gissa vem som nöjd låg utslagen i den fluffiga hotellsängen och njöt av 90210 och choklad? (90210 är min FETA guilty pleasure just nu. Herregud vad tonårsserier kan vara slukande. Plus, kan inte låta bli att njuta av LA som bakgrund. Längtar som faaan till San Francisco kan jag meddela! 28 dagar kvar!)

3 reaktion på “Guilty Pleasure

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
Guilty Pleasure

Veckorna snurrar på i hundratio. Har börjar plugga engelska på ..

 
Lämnar Sverige

Åh. Vinterdeppen med tröttmössan djupt nertryckt över huvudet h..

 
Vinteräventy

  Veckan har spenderats i Åre med skidåkning och ett fa..

 
2014 med mål!

Hey, hey, heeey! Nytt år och grejer! BAM! Åh, älskar nya år...

 
Livet som entreprenör

Grejen är den här. Att vara egen företagare är slitigt. Du oroa..

 
Follow the sun

Packning utspridd på hela golvet. Bikini och tjockare kvällströ..

 
Bli fit!

Ah. Fan vad kroppen är häftigt. Den gör allt jag ber den om, ko..

 
Test: Vem är du?

Heeey loveeers! Jag har varit helt osugen på att blogga de..

 
Misslyckas mer!

Har en härlig fredag med coachklienter och nu sitter jag och ..

 
Du har fel!

Vi har alla en liten röst i huvudet som säger till dig "DU KAN ..